Netflix a Anuntat Filmele si Serialele Importante Cu Care-ti Ocupi Timpul Liber in August

Netflix a Anuntat Filmele si Serialele Importante Cu Care-ti Ocupi Timpul Liber in August

Netflix a pregatit in luna august foarte multe lansari importante de filme si seriale pentru romanii din toata tara, platforma de streaming video la cerere avand planuri foarte mari in ceea ce priveste noutatile pe care le ofera pentru romani, iar mai jos puteti vedea cat de multe surprize ne asteapta, unele fiind deja lansate.

Netflix anunta lansarea Trainwreck: Woodstock ’99, un documentar foarte interesant care prezinta esecul major al ultimului eveniment Woodstock organizat in SUA, el transformandu-se intr-un fiasco total la care au participat peste 250.000 de oameni, si e posibil sa nu mai existe vruen altul similar organizat vreodata.

Netflix a lansat chiar ieri pentru abonatii din intreaga lume The Sandman, un serialfilm care era asteptat de catre foarte multa lume, si care are menirea de a multumi fanii seriei horror care nu au foarte multe optiuni disponibile in cadrul platformei in mod obisnuit, dar care acum au una in plus despre care e bine sa stim cu totii, in final.

Netflix pregateste deasemenea lansarea Day Shift, un film care-i are in centru pe Jamie Foxx, Snoop Dogg, sau James Franco, el prezentand povestea unui vanator de vampiri care incearca sa castige cat mai multi bani de pe urma celor pe care reuseste sa ii omoare, titlul in sine fiind unul asteptat de catre multa lume.

Netflix pregateste inclusiv lansarea Dreamland, un film care o are in centru pe Margot Robbie, el prezentand povestea unui oras sarac din Texas, in inima Dust Bowl, in care un tanar fermier adaposteste doi jefuitori de banci si ii ajuta sa evadeze din “ghearele” autoritatilor care incearca sa ii aresteze.

Netflix incheie listea titlurilor importantea cu partea 1 a sezonului 11 al The Walking Dead, un serial foarte popular in intreaga lume, acesta urmand a fi disponibil in cea de-a doua parte a lunii, dupa cum puteti vedea si mai sus, astfel ca stiti cand veti putea vizualiza tot ceea ce au pregatit producatorii sai pentru noi.