DACIA Logan Transformata SPECTACULOS, Modelul Anuntat in Rusia care te va Uimi

DACIA Logan Transformata SPECTACULOS Modelul Anuntat Rusia care va Uimi

DACIA Logan este una dintre cele mai versatile masini pe care DACIA le-a lansat vreodata, bucurandu-se de succes extrem de mare in toata lumea. Succesul acesta ne-a adus si modele complet neasteptate ale masinilor DACIA, iar astazi vorbim despre unul gandit in Rusia care vine cu schimbari surprinzatoare pe piata auto.

DACIA Logan a fost modificata si vanduta de catre LADA in Rusia in mai multe versiuni, insa una numita Largus reprezinta un MCV modificat usor pentru piata locala. Pe aceasta versiune MCV a Logan se bazeaza si masina despre care vorbim astazi, ea fiind una complet electrica, si fiind anuntata chiar in Rusia.

DACIA Logan nu este disponibila intr-o versiune electrica, si e putin probabil sa fie prea curand, insa modelul e-Largus ar putea deveni realitate mai repede decat credeam. Ceea ce vedeti in imaginile acestui articol este Loganul electric pe care rusii vor sa-l faca si sa il lanseze in plin razboi in Ucraina, o adevarata surpriza.

DACIA Logan Transformata SPECTACULOS Modelul Anuntat Rusia care va Uimi lateral

Lada e-Largus este practic o DACIA Logan MCV de prima generatie, care este modificata, probabil cu tehnologii Renault, pentru a fi 100% electrica. Nu se stie despre ce fel de modificari ar fi vorba pentru aceasta masina pentru a putea avea montate unul, sau mai multe, motoare electrice, sau baterii, dar cu siguranta e vorba de modificari majore.

DACIA Logan Transformata SPECTACULOS Modelul Anuntat Rusia care va Uimi componente

DACIA Logan de generatia 1 este o masina cu tehnologii foarte vechi, cei de la Renault implementand multe evolutii tehnologice in cele doua modele lansate de atunci. Actuala versiune a masinii vandute in Romania este cu mult difereita fata de cea lansata pe platforma B0, insa rusii nu prea au de ales acum.

DACIA Logan Transformata SPECTACULOS Modelul Anuntat Rusia care va Uimi dimensiuni

Versiunea electrica a DACIA Logan MCV prezentata de catre Rusi cu denumirea e-Largus nu are inca o data de lansare, si e prezetata doar ca si concept. Asta inseamna ca vom avea de asteptat pana cand vom vedea cum arata versiunea finala a masinii rusilor, dar e clar ca va avea multe tehnologii vechi, si probabil performante nu prea impresionante.