Schimbarile de la BANCA Transilvania, ce Masuri au fost Decise pentru Clienti

Schimbarile BANCA Transilvania Masuri Decise Clienti

BANCA Transilvania a facut noi schimbari despre care trebuie sa stie clientii din toata Romania, iar ele vin ca vesti extrem de bune in aceasta perioada foarte serioasa. Vorbim despre modificari pe care banca le-a facut pentru aplicatia NeoBT pe care o ofera pentru clientii care vor servicii de mobile banking, ea fiind foarte apreciata de catre multa lume.

BANCA Transilvania ofera aplicatia NeoBT pentru telefoanele iPhone si Android din toata Romania, iar oricare dintre clientii care sunt dornici sa profite de ea, pot sa o faca chiar acum. Aplicatia poate fi instalata prin intermediul App Store si Google Play Store, ea oferind un set de functii care sunt intr-o anumita masura diferite fata de cele pe care le ofera BT Pay.

BANCA Transilvania a actualizat acum cateva zile aplicatia NeoBT, noua versiune aducand o schimbare foarte interesanta pentru clientii din Romani, ea venind ca o surpriza buna. Conform bancii, incepand de acum, aplicatia sa NeoBT ofera posibilitatea de a depune cereri pentru credite de nevoi personale direct de pe telefoanele noastre.

BANCA Transilvania te lasa sa-ti iei credit prin NeoBT

Cererea pentru creditele de nevoi personale se face 100% online, fara a fi nevoie dea merge la banca, si aplicatia ofera o varietate de functii pentru a face totul. Conform BANCA Transilvania, din aplicatie putem afla toate informatiile vis-à-vis de aceste credite, cum sunt impartite platile pe toata perioada de derulare a creditului, si nu doar atat.

BANCA Transilvania ajunge din urma alte banci din Romania cu aceasta decizie, iar asta pentru ca sunt destule care ofera de multa vreme optiuni de acest gen pentru clienti. Era oarecum de asteptat ca aplicatia NeoBT sa aiba aceasta schimbare implementata, iar asta pentru ca erau multi clienti care o asteptau de multa vreme, si e bine ca vine intr-un final.

Aplicatia NeoBT a celor de la BANCA Transilvania este distribuita in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, iar banca recomanda descarcarea ei exclusiv de acolo. Daca decideti sa o instalati dintr-o alta parte, va expuneti riscului de a instala o aplicatie plina de malware, asa ca e foarte bine sa respectati recomandarea bancii pentru a fi in siguranta.