Nou Corp de Armata Format de Rusia pentru Razboiul din Ucraina

Nou Corp de Armata Format de Rusia pentru Razboiul din Ucraina

Rusia ar fi decis crearea unui nou corp de armata pe care sa-l trimita in lupta in Ucraina, acesta fiind compus din oameni care au varsta de pana la 50 de ani, fara a fi necesar sa fi absolvit liceul, conform informatiilor aparute pana acum, baza acestuia parand sa fie in zona Nizhny Novgorod a tarii.

Conform informatiilor furnizate de catre Ministerul Apararii din Marea Britanie, un corp de armata din Rusia ar avea intre 15.000 – 20.000 de oameni, dar ramane de vazut cati soldati ar putea aduna in final tara, avand in vedere ca nu exista dorinta prea mare in randul populatiei de a lupta in Ucraina.

“Rusia înființează o nouă formare de forțe terestre pentru a duce războiul în Ucraina. Formația, numită Corpul 3 de armată (3 AC), are sediul în regiunea Nijni Novgorod. Recrutarea este deschisă bărbaților cu vârsta de până la 50 de ani și doar cu studii medii.

Un corp de armată rusă este format de obicei din 15.000 – 20.000 de soldați, dar probabil că va fi dificil pentru Rusia să aducă 3 AC la această putere, având în vedere nivelurile foarte limitate de entuziasm popular pentru voluntariatul pentru luptă în Ucraina”, a spus U.K. Ministerul Apărării a adăugat.”