Kaufland te Surprinde in Weekend, da GRATUIT Vouchere de 1.000 de LEI Romanilor

Kaufland Surprinde Weekend GRATUIT Vouchere 1.000 LEI Romanilor

Kaufland le face weekend-ul mai bun tuturor romanilor care ii sunt clienti, anuntand ceea ce le ofera gratuit incepand chiar de acum, si vorbim despre multi bani pentru cei care vor sa profite cu adevarat de ceea ce este disponibil. Mergand pe linia trasata de alte lanturi de hypermarket-uri, cei de la Kaufland au decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi, dar care au o valoare substantiala.

Kaufland Romania a decis ca e cazul sa le ofere clientilor romani posibilitatea de a participa la o promotie speciala multumita careia pot castiga vouchere de cumparaturi de 1.000 de LEI pentru a achizitiona tot ceea ce vinde in momentul de fata. Vorbim despre 10 vouchere in valoare de 1.000 de LEI fiecare pe care Kaufland le are acum oferite in cadrul acestei promotii, iar oricare dintre clientii care merg in magazine pentru cumparaturi le pot castiga.

Kaufland te Surprinde in Weekend, da GRATUIT Vouchere de 1.000 de LEI Romanilor

Kaufland organizeaza acest concurs de Sfanta Maria, si le cere clientilor sa ii ureze “La Multi Ani” unei persoane dragi cu ocazia acestei sarbatori speciale, si asa intra in promotia pentru a castiga unul dintre cele 10 vouchere in valoare de 1.000 de LEI fiecare. Trebuie sa lasati un comentariu pe Facebook la postarea de mai jos pentru a putea avea sansa de a castiga premiul pe care Kaufland il ofera, si desigur sa faceti tag persoanei pe care vreti sa o surprindeti.

Kaufland Romania spune ca puteti sa lasati si mai multe urari, chiar pentru mai multe persoane, iar asa aveti si mai multe sanse de a castiga oricare dintre cele 10 vouchere cu valoare de 1.000 de LEI pe care le ofera lantul de hypermarket-uri acum. Voucherele oferite de catre cei de la Kaufland pot fi folosite in oricare dintre magazinele proprii pentru cumparaturi in aceasta perioada, asa ca nu trebuie decat sa mergeti in oricare dintre ele pentru a cumpara orice doriti.

Kaufland Romania are pe website-ul sau informatii suplimentare cu privire la promotiile pe care le deruleaza, dar si cu privire la momentul in care va extrage castigatorii acestui concurs special care se desfasoara acum in Romania.