DACIA Duster 3 are Noi Schimbari Importante Confirmate de Declaratia unui Director Renault

DACIA Duster 3 Noi Schimbari Importante Confirmate Declaratia Director Renault

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV pe care DACIA il va lansa pentru clientii din toata lumea, iar lansarea este deja in plina pregatire, chiar cu unele schimbari foarte interesante. Stiti deja ca DACIA Duster 3 va avea multe imbunatatiri preluate din Logan 3 si Sandero 3, insa pentru unele tari masinile au nevoie de schimbari mult mai serioase pentru a putea fi vandute, iar un director al Renault ofera cateva detalii despre o lansare in premiera.

Duster 3 ar urma sa fie vandut de catre cei de la DACIA inclusiv in Australia, o premiera pentru SUV-ul romanesc, insa acolo el va fi pus in vanzare sub brand-ul Renault, cel mai probabil chiar din 2024. Actuala generatie a DACIA Duster nu poate fi vanduta acolo deoarece nu ar indeplini toate normele de siguranta, conform directorului Renault, astfel ca pentru Duster 3 se fac schimbari astfel incat masinile sa primeasca toate certificarile, si sa poata intra pe piata.

DACIA Duster 3 are Noi Schimbari Importante Confirmate de Declaratia unui Director Renault

DACIA Duster 3 ar avea implementate chiar din primele faze ale procesului de dezvoltare schimbari necesare, fata de actuala generatie, pentru a putea trece testele de siguranta din Australia. Actualul model al Duster nu ar fi trecut testele de siguranta pentru impact lateral, insa cu Duster 3 aceasta problema este rezolvata de catre Renault, iar masina ar urma sa poata fi vanduta acolo, in Australia existand multi, multi, clienti pentru masinile de teren, mai ales cele atat de versatile.

“Suntem foarte dornici să aducem Dacia Duster în Australia sub marca Renault, dar pur și simplu nu putem face asta cu Duster-ul existent, trebuie să fie cu noul Duster de a treia generație, care este așteptat să aterizeze în 2024. Don Nu mă înțelege greșit, ne-ar fi plăcut să aducem actualul Duster în Australia, dar nu ar fi trecut reglementările ADR privind impactul lateral. Vedem că Duster atrage același tip de cumpărător care ar putea fi atras de Suzuki Jimny, de exemplu.’ a declarat Glen Sealey.

Duster 3 este comparat cu Suzuki Jimny de catre directorul general al Renault din Australia, Glen Sealey, el afirmand ca masina romaneasca ar urma sa fie foarte atractiva pentru cei care cumpara SUV-ul japonez. Desigur ca DACIA Duster 3 va fi o masina mai ieftina decat Suzuki Jimny, cel mai probabil, iar o piata ca Australia poate oferi loc mare de crestere a vanzarilor, avand in vedere cat de mare este nevoia pentru masini versatile care sa poata fi folosite pe orice tipuri de drumuri.

DACIA Duster 3 va fi lansata fizic in 2024, conform celor de la DACIA si Renault, insa prezentarea oficiala a masinii ar trebui sa fie organizata pentru toamna anului 2023, insa ramane de vazut daca schimbarile de siguranta pentru Australia vor fi oferite si in modelul pentru Europa.