WhatsApp vrea sa Lanseze o Functie Majora la care Nici nu VISAM pe iPhone si Android

WhatsApp vrea Lanseze Functie Majora Nici VISAM iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume cu peste 2 miliarde de utilizatori activi la nivel global, vrea sa lanseze pe iPhone si Android o functie extrem de importanta. Desi WhatsApp este disponibila pentru oamenii din intreaga lune de aproape 10 ani, abia acum compania americana din spatele sau se gandeste sa ofere pe iPhone si Android o functie speciala care ne va permite sa recuperam mesajele sterse deja, da ati citit bine.

WhatsApp Messenger a implementat in versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android o noua functie speciala care ne permite sa recuperam un mesaj sters in cadrul unei conversatii cu o anumita persoana. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta functie speciala pe care WhatsApp vrea sa ne-o ofere, ea fiind gandita pentru a ne permite sa recuperam un mesaj la doar cateva secunde dupa ce a fost sters, deci trebuie sa fim rapizi.

WhatsApp vrea sa Lanseze o Functie Majora la care Nici nu VISAM pe iPhone si Android

WhatsApp va permite folosirea acestei functii doar pentru mesajele sterse din conversatiile noastre cu alte persoane, dar nu se stie deocamdata la ce perioada de timp dupa stergere putem face recuperarea. In cazul in care folosim functia de stergere a unui mesaj atat din telefoanele noastre, cat si din cele ale interlocutorilor, acest sistem nu va mai putea fi folosit, deci mesajul sters a disparut pentru totdeauna, ceva ce trebuie sa stiti daca vreti sa folositi aceasta functie.

WhatsApp vrea Lanseze Functie Majora Nici VISAM iPhone Android recuperare mesaje

WhatsApp Messenger surprinde cu decizia de a implementa un asemenea sistem, iar asta pentru ca timp de ani, si ani, de zile nu a facut asa ceva pentru utilizatorii sai, dar se pare ca lucrurile se schimba in bine intr-un final. Desigur ca totul este deocamdata testat in versiune beta, si nu se stie cand anume ar putea fi lansat totul pentru noi, dar probabil ca mai avem destul de asteptat pana cand se va intampla acest lucru, poate peste cateva luni de zile.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari importante in plin proces de pregatire, asa ca ramane doar sa vedem cand anume vor fi lansate toate pentru noi, si cum se vor modifica intre timp.