Volodimir Zelenski Anunta Nou Atacuri Impotriva Obiectivelor Militare Rusesti

Volodimir Zelenski Anunta Nou Atacuri Impotriva Obiectivelor Militare Rusesti

Volodimir Zelenski da de inteles ca Ucraina urmeaza sa atace noi obiective ale armatei ruse in aceasta perioada, iar asta in conditiile in care Crimeea pare sa fi devenit o tinta foarte importanta pentru armata ucraineana acum, cu noi atacuri puternice lansate in ultimele zile.

“În fiecare zi și în fiecare noapte vedem noi rapoarte de explozii în teritoriul ocupat temporar de ocupanți. Rog acum toți oamenii noștri din Crimeea, din alte regiuni din sudul țării, din zonele ocupate din Donbas, din regiunea Harkov să fie foarte atenți.

Vă rugăm să nu vă apropiați de obiectele militare ale armatei ruse și de toate acele locuri în care acestea depozitează muniții și echipamente, unde își păstrează cartierul general.

Cu cât ocupanții au mai puține oportunități de a face rău și de a ucide ucraineni, cu atât mai repede vom putea pune capăt acestui război eliberând pământul nostru.

Iar coada din aceste zile pentru a părăsi Crimeea către Rusia peste pod demonstrează că majoritatea absolută a cetățenilor statului terorist înțeleg deja sau măcar simt că Crimeea nu este un loc pentru ei.”