Coronavirus Romania: Noul Numar al Cazurilor Noi in 19 August 2022

Coronavirus Romania Noul Numar Cazurilor Noi 19 August 2022

Coronavirus continua sa fie prezent in Romania in aceasta perioada, autoritatile din tara noastra confirmand in fiecare zi mii de cazuri noi de infectare in randul romanilor din toata tara, insa cu toate acestea, vorbim despre vesti foarte bune deoarece numarul ramane in continuare redus, iar nivelul de ocupare din spitale este deasemenea redus.

Romania a depasit deja varful valului 6 de infectari generate de catre Coronavirus, iar autoritatile din Romania sunt increzatoare in faptul ca numarul cazurilor noi va continua sa scada in perioada urmatoare, astfel ca vorbim despre vesti foarte bune inainte ca scoala si facultatea sa inceapa, in toamna acestui an.

Coronavirus se raspandeste liber si rapid in Romania in lipsa masurilor de prevenire a raspandirii, ceva ce ar trebui sa ne arate ca trebuie sa ne protejam singuri impotriva unei posibile infectari, iar asta pentru ca de la autoritati vin doar recomandari, iar responsabilitatea este una personala pentru oamenii din intreaga tara.

“In ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.854 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 631 mai puține față de ziua anterioară. 808 din cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare. “