DACIA Duster 3: Imaginea care ne Dezvaluie Cum ar Putea Arata Noul SUV

DACIA Duster 3 Imaginea Dezvaluie Cum Arata Noul SUV

DACIA Duster 3, urmatorul model important de SUV pe care compania DACIA il pregateste pentru lansare pe pietele globale in 2024, urmeaza sa vina cu foarte multe noutati interesante. Una dintre cele mai mari ar fi design-ul pe care DACIA Duster 3 il va avea, iar asta deoarece DACIA ar vrea ca el sa fie foarte similar cu cel pe care Bigster il are, acesta fiind o regandire aproape completa a masinilor pe care cei de la DACIA le vand in intreaga lume, cu mare succes.

DACIA Duster 3 nu a avut pana acum parte de vreo dezvaluire pentru noul design la care DACIA lucreaza de foarte multa vreme, dar multe zvonuri au spus faptul ca masina va semana foarte mult cu Bigster. Avand in vedere ca Bigster a avut dezign-ul dezvaluit pentru fanii DACIA din intreaga lume, graficienii au incercat sa reproduca si DACIA Duster 3 pentru a ne dezvalui cum ar putea arata de fapt viitorul model de SUV cand va fi lansat pe piata.

DACIA Duster 3: Imaginea care ne Dezvaluie Cum ar Putea Arata Noul SUV

Duster 3 ar putea arata, in versiunea finala, foarte similar cu ceea ce vedem in imaginea de mai jos, in ea fiind practic un Bigster usor modificat pentru a avea elemente de caroserie similare cu cele asteptate in Duster. Nu e clar inca daca Duster 3 va fi la fel de mare precum Bigster, desi sansele sunt destul de mici, insa asemanarile ar putea fi totusi mari pe partea de aspect general, chiar daca dimensiunile celor doua modele de masini nu vor fi chiar atat de apropiate.

DACIA Duster 3 Imaginea Dezvaluie Cum Arata Noul SUV
Concept grafic al Duster 3. FOTO: Quattroruote.

DACIA Duster 3 a fost deja filmata in teste pe drumurile publice din Spania, insa design-ul sau nu a fost dezvaluit pentru ca DACIA o testeaza camuflata ca un model de masina Renault. Alegerea e una interesanta, mai ales daca design-ul final va fi cu mult diferit, insa DACIA Duster 3 ar trebui sa intre in teste finale spre sfarsitul anului 2022, cu caroseria care va fi folosita in modelele de serie, deci vom afla mai multe despre design-ul sau in acel moment.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentata in toamna anului 2023, si lansata in prima parte a anului 2024, deci mai avem destul de asteptat pana cand vom afla detaliile importante in legatura cu ea.