Sofer cu Permis Suspendat 7 Luni de Politie dupa Doua Depasiri ale Limitei de Viteza

Sofer cu Permis Suspendat 7 Luni de Politie dupa Doua Depasiri ale Limitei de Viteza

Un sofer din judetul Bacau are permisul suspendat pentru o perioada de 7 luni de zile dupa ce a fost surprins de 2 ori in aceeasi zi de catre echipaje ale Politiei Romane circuland cu viteze care depaseau cu mult limitele legale impuse pentru drumurile publice din Romania in momentul de fata.

Soferul a fost initial surprins de un aparat radar circuland cu viteza de 114 km/h intr-o localitate din Bacau in care limita de viteza era de 50 km/h, soferul alegandu-se cu o amenda si 90 de zile de suspendare a permisului de conducere pe drumurile publice din Romania.

Mai tarziu in aceeasi zi, acelasi sofer sofer a fost surprins de catre un alt aparat radar, in alta localitate din judetul Bacau, de aceasta data circuland cu 190 de km/h (de aproape 4 ori peste limita legala) iar sanctiunea a fost mai dura, adica o amenda mai mare, si o suplimentare a suspendarii permisului cu inca 120 de zile, pentru un total de 7 luni.

“Poftim… Spuneți voi!

Tânărul care conducea autoturismul din imaginea alăturată a fost oprit pentru depășirea vitezei legale…114km/h a indicat aparatul colegilor din Bacău. S-au aplicat măsurile legale.

Normal era să învețe ceva, dar nu a fost așa. Ori din nervi, ori pentru a recupera timpul pierdut la oprire, tânărul a comis-o din nou, în altă localitate…190km/h.

Altă amendă și încă 120 de zile adăugate la cele 90 de zile de suspendare de la prima faptă.

Și revenim…sau vă lăsăm pe voi.

Conduceți regulamentar, altfel, mersul pe jos face bine!”