BANCA Transilvania face SCHIMBARI pentru Clienti, ce Informare le Transmite

BANCA Transilvania face SCHIMBARI Clienti Informare Transmite

BANCA Transilvania le transmite clientilor din toata Romania o noua informare cu privire la schimbarile pe care a decis sa le faca in momentul de fata pentru multi dintre ei, si vestile sunt unele foarte bune. Cei de la BANCA Transilvania au hotarat sa faca schimbari pentru aplicatia BT Pay, care este folosita pe telefoanele mobile cu sisteme de operare iPhone si Android de catre multi clienti din intreaga tara in fiecare zi, iar ea a devenit acum mult mai buna.

BANCA Transilvania a actualizat aplicatia BT Pay pentru telefoanele mobile in ideea de a le afisa clientilor notificari in momentul in care este emisa o factura noua pe care trebuie sa o plateasca. Probabil stiti ca de ceva vreme cei de la BANCA Transilvania le permit clientilor din Romania sa-si plateasca facturile prin intermediul aplicatiei BT Pay, unele dintre ele chiar automat, asa ca vorbim totusi despre o imbunatatire a unui serviciu care s-a dovedit a fi util.

BANCA Transilvania face SCHIMBARI pentru Clienti, ce Informare le Transmite

BANCA Transilvania spune deasemenea ca multumita actualizarii implementate in cadrul aplicatiei BT Pay, clientii vor fi notificati deasemenea si atunci cand o factura se apropie de scadenta. Aceasta notificare ne ofera posibilitatea de a afla cand anume trebuie sa platim acea factura, iar BANCA Transilvania ne ajuta sa fim si mai corecti cu furnizorii serviciilor pe care le folosim in viata de zi cu zi, asta chiar daca platforma sa o va face si automat.

BANCA Transilvania spune ca a implementat deasemenea si alte imbunatatiri pentru aplicatia pe care o folosim in fiecare zi in propriile telefoane, fara a spune totusi care sunt acestea. Cel mai probabil vorbim despre o serie de imbunatatiri ale functionalitatii generale, dar si ale performantelor generale, astfel ca in mod teoretic ar trebui sa ne bucuram de o experienta de folosire mult mai buna, ceea ce desigur ca vine ca o veste foarte buna pentru toata lumea.

BANCA Transilvania isi distribuie aplicatia in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, si este important sa le descarcati exclusiv de acolo pentru a nu risca sa instalati malware de altundeva.