Enel: Notificarea OFICIALA de Interes pentru Romanii din Tara

Enel Notificarea OFICIALA Interes Romanii Tara

Enel, una dintre cele mai mari companii energetice din Romania, a publicat o notificare foarte importanta pentru milioanele de clienti din toata tara care-I folosesc serviciile, iar despre ea e bine sa stii, pentru ca vine cu vesti extrem de bune, mai ales daca-I folosesti aplicatia pentru telefoane.

Enel a creat de ceva vreme o aplicatie speciala pentru telefoanele iPhone si Android care are denumirea MyEnel, ea oferind posibilitatea de a vedea o varietate de informatii cu privire la serviciile de care beneficiem de la companie, dar si de optiuni de administrare folosind-o.

Conform informatiilor de mai jos, cei de la Enel Romania au implementat posibilitatea de a primi notificari Push prin intermediul aplicatiei pentru iPhone si Android, ele afisandu-ne o varietate de informatii care au legatura cu relatia contractuala dintre companie si oricare dintre angajatii din tara.

Enel Romania spune ca afiseaza deasemenea informatii cu privire la facturile care sunt emise pentru noi in mod regulat, deci per total vorbim despre vesti foarte bune aduse de catre lansarea acestei noi versiuni a aplicatiei pentru iPhone si Android, si e bine sa o instalati in terminalele voastre.

Știi că am actualizat recent aplicația MyEnel, iar de acum sunt disponibile notificările Push, prin care primești, direct pe ecranul telefonului tău, fără să fie nevoie să deschizi aplicația, diverse informații ce țin de relația contractuală cu noi?

Printre altele, îți dăm detalii despre emiterea facturii, scadența acesteia ori perioada de transmitere a indexului la energie electrică. Poți descărca gratuit cea mai recentă versiune MyEnel din Google Play Store, App Store și Huawei App Gallery.