Orange da GRATUIT Romanilor Telefoane de Top, Vouchere de Cumparaturi, Casti Wireless

Orange GRATUIT Romanilor Telefoane Top Vouchere Cumparaturi Casti Wireless

Orange da gratuit 10 telefoane, 10 perechi de casti wireless, si multe alte premii sub forma de beneficii pentru clientii din toata Romania, cel mai mare grup de teleconicatii avand toate ofertele in aceasta pagina.

Orange Romania are deschisa aceasta campanie speciala pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de Pinata Party, o promotie disponibila pentru utilizatorii de cartele prepay din toata tara.

Orange a hotarat ca Pinata Party sa se desfasoare prin aplicatia MyOrange pe care o ofera pentru iPhone si Android, deci exclusiv acolo puteti sa participati. Trebuie sa instalati aplicatia si sa va faceti un cont acolo pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile oferite in Romania.

10 telefoane Samsung GALAXY S22 Ultra 5G, 10 perechi de casti wireless Samsung GALAXY Buds2, 15 baterii externe Hama, si foarte multe alte premii sub forma de beneficii de telefonie mobila sunt oferite de catre Orange pentru milioane de clienti.

Orange Romania ofera minute si SMS-uri gratuite, trafic de internet de zeci de GB, 100 GB, sau nelimitat pentru clientii din toata tara, impreuna cu acces gratuit la continut din Orange TV Go, si chiar mai mult decat atat.

Vouchere valorice in bani, sau procente de reducere, sunt deasemenea oferite gratuit de catre Orange pentru cei mai norocosi dintre clientii care aleg sa participe la Pinata Party, si totul doar pentru o perioada limitata de timp.

Orange ofera deasemenea 4 premii surpriza pentru clientii din Romania in cadrul aplicatiei MyOrange, deci puteti sa va logati si sa intrati in aplicatie pentru a vedea ce fel de surprize secrete au fost pregatite de catre companie pentru noi acolo.

Daca vreti sa aveti sansa de a primi oricare dintre premiile pe care operatorul le ofera, trebuie sa va uitati cu foarte mare atentie la toate conditiile de participare pentru a fi siguri ca le indepliniti, inainte de a incerca sa participati pentru a castiga ceva.

Campania promotionala Pinata Party a Orange Romania se deruleaza pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca asigurati-va de faptul ca participati la timp, inainte ca aceasta campanie sa dispara pentru totdeauna.