Rompetrol le da GRATUIT Romanilor Zeci de Carduri de Carburant Zilnic, 3 Masini Jeep

Rompetrol GRATUIT Romanilor Zeci Carduri Carburant Zilnic 3 Masini Jeep

Rompetrol ii anunta pe romanii din toata tara ca in aceasta perioada au o sansa extrem de mare de a participa la o campanie speciala care este derulata in Romania, si multumita careia pot primi gratuit zilnic zeci de carduri de carburant, sau unul dintre cele 3 Jeep Renegade oferite.

Rompetrol ofera cate un card de carburant in valoare de 150 de LEI in fiecare ora, in fiecare saptamana pana le 8 septembrie, plus cate 1 card de carburant in valoare de 500 de LEI pe saptamana, decu un total de 169 de carduri de carburant gratuite oferite oricaror romani interesati de campanie.

3 masini Jeep Renegade sunt deasemenea oferite gratuit de catre cei de la Rompetrol pentru romanii care au marele noroc de a fi extrasi drept castigatori la finalul campaniei derulate acum in Romania, deci aveti de ce sa profitati de tot, si sa va inscrieti pentru a participa acum.

Rompetrol ne cere sa cumparam produse de minim 150 de LEI din benzinariile sale, iar apoi sa inscriem codul de pe bonul fiscal direct pe website-ul sau pentru a fi efectivi inscrisi la promotie, si a avea sansa de a primi oricare dintre premiile pe care lantul de benzinarii le ofera chiar acum.

Promoția verii continuă la Rompetrol, iar dacă încă nu ai apucat să participi, mai ai timp până pe 08.09.2022,​ cu multe premii care așteaptă să fie câștigate, printre care și cele 3 Jeep-uri Renegade! ​Ce trebuie să faci

Cumpără de minim 150 de lei de la Rompetrol sau hei, înscrie codul promo de pe bon prin: ​ SMS la 1862​, Whatsapp la numărul 0759055343​​.

Clienții Rompetrol GO vor avea șanse duble de câștig pentru premiul cel mare!​ Mult succes!