Volodimir Zelenski: Rusii Nu vor Avea vreun loc Sigur in Teritoriile Ocupate ale Ucrainei

Volodimir Zelenski Rusii Nu Avea vreun loc Sigur Teritoriile Ocupate Ucrainei

Volodimir Zelenski le transmite soldatilor rusi din teritoriile ocupate ale Ucrainei ca nu vor avea vreun loc in care sa se simta in siguranta, iar asta pentru ca armata tarii sale lucreaza constant sa distruga orice fel de pozitie pe carea cestia o ocupa.

Presedintele Ucrainei afirma ca indiferent daca e vorba de Crimea, Donbas, sau alte zone din tara ocupate de catre rusi, fortele armate ale tarii lucreaza constant pentru a distruge orice fel de obiectiv care este ocupat de catre armata rusa in momentul de fata.

Forțele armate ale țării noastre, serviciile noastre speciale, serviciile de informații fac tot posibilul și imposibilul pentru ca fiecare militar rus să simtă cu siguranță răspunsul ucrainean la această teroare teribilă pe care Rusia a adus-o pe pământul nostru.

Pe întreg teritoriul ocupat temporar al Ucrainei, din Crimeea până în regiunea Harkov, armata rusă nu are și nu va avea o singură bază sigură, un singur loc liniștit.

Apărătorii noștri vor distruge toate depozitele și sediile ocupanților, echipamentele acestora, indiferent unde se află. Sub Sevastopol înseamnă sub Sevastopol. Sub Luhansk înseamnă sub Luhansk.

Acesta este pământ ucrainean, iar ocupanții pot face doar două lucruri: să fugă sau să se predea. Nu le lăsăm alte opțiuni.

De asemenea, astăzi vreau să atrag din nou atenția tuturor oamenilor noștri din Crimeea: vă rugăm să rămâneți cât mai departe posibil de instalațiile militare rusești, să nu vă apropiați de bazele și aerodromurile militare rusești și să raportați la serviciile speciale ale Ucrainei toate informațiile. Stii despre ocupanți, pentru ca eliberarea Crimeei să poată avea loc mai repede.