MOL: IMPORTANT Anunt pentru Romani, ce se Intampla in Benzinarii

MOL IMPORTANT Anunt Romani Intampla Benzinarii

MOL a facut un anunt foarte important pentru milioanele de romani care ajung in toate benzinariile sale din toata tara anual, iar asta pentru ca in fiecare dintre locatii are incepand de zilele trecute disponibil noul carburant EVO Plus 3, astfel ca va puteti alimenta masinile cu el

MOL lauda acest nou tip de carburant ca fiind cel mai bun pentru masinile romanilor, el fiind produs cu o noua formula de aditivi pentru carburantii premium, ea fiind testata si in laboratoarele DTC, deci in mod teoretic ar trebui sa ofere si experienta pe care o asteapta soferii.

Benzinariile MOL Romania ar trebui sa aiba la pompa acest nou tip de combustibil premium, desigur si la pretul superior la care este vandut in mod obisnuit carburantul premium in oricare dintre benzinariile lantului in momentul de fata, deci e bine sa stiti si asta.

MOL Romania explica pe website-ul sau care sunt beneficiile unui carburant premium, si probabil ca multi dintre voi le stiti deja, astfel ca daca vreti sa incrcati noua formula care a fost gandita de catre companie, si adusa acum in Romania, puteti merge in oricare dintre benzinariile sale.

Fă cunoștință cu NOUL carburant #MOL #EVOPlus, cel mai bun pentru mașina ta! Bucură-te de efectul MOL EVOTECH, o nouă formulă de aditivi pentru carburanții premium, testată în laboratoarele DTC.

Cu EVO Plus te bucuri de performanță crescută și mai puține emisii! Noua formulă este disponibilă acum în toate stațiile MOL România!