Coronavirus Romania: Numarul Nou al Cazurilor Noi in 6 Septembrie 2022

Coronavirus Romania Numarul Nou Cazurilor Noi 6 Septembrie 2022

Coronavirus nu a disparut inca din Romania, iar autoritatile din tara noastra continua sa confirme mii de cazuri noi de infectare in fiecare zi chiar in perioada in care scoala a inceput, ceva ce desigur ca genereaza ingrijorare pentru multi oameni la final de val 6.

Romania a iesit cu bine din valul 6 de infectari generate de catre Coronavirus, ceea ce desigur ca este o veste excelenta, insa din pacate autoritatile din Romania se asteapta ca valul 7 de infectari sa aiba debutul undeva prin octombrie, sau noiembrie.

Romania nu ar trebui sa mai aiba restrictii impuse din cauza Coronavirus prea curand, ceva ce desigur ca vine ca o veste excelenta pentru noi toti, dar chiar si asa, este nevoie de protectie si preventie pentru a nu ne infecta noi, si a nu infecta alte persoane.

Coronavirus continua sa se raspandeasca in intreaga lume, iar mai toata Europa iese acum din valul 6 de infectari, insa ramane de vazut cand va incepe valul 7, unul pe care autoritatile il asteapta, avand in vedere ca lumea reincepe sa interactioneze in spatiile inchise.

Cifrele oficiale ale zilei de 6 septembrie 2022 vor fi anuntate dupa ora 13:00.