Engie: IMPORTANT Anunt Oficial care Vizeaza Toti Clientii din Romania

Engie IMPORTANT Anunt Oficial Vizeaza Toti Clientii Romania

Engie, unul dintre cei mai mari furnizori de energie electrica si gaze naturale din Romania, transmite un mesaj foarte important care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, unul despre care ar trebui sa stii daca s-ar putea intampla sa ai nevoie de ajutorul companiei cu rezolvarea vreunei probleme.

Engie le spune tuturor clientilor din Romania ca incepand de astazi si pana pe 12 septembrie nu mai au la dispozitiele decat canalele online de intereactiune cu reprezentantii sai, centrele pentru relatii cu clientii fiind inchise, la fel ca si Call Center-ul, singura exceptie fiind insula companiei din Baneasa Shopping City.

Pana in 12 septembrie, cand Call Center-ul Engie Romania va fi redeschis impreuna cu centrele de relatii cu clientii, avem la dispozitie un formular online prin care putem face o cerere pentru ca un reprezentant al companiei sa ne contacteze pentru a rezolva orice fel de probleme am putea avea.

Engie Romania spune ca daca vrem sa vedem consumul nostru, atunci exista posibilitatea de a folosi platforma sa online in care avem cont, sau aplicatiile pentru telefoane, deci din acest punct de vedere nu se schimba nimic, ceea ce este o veste buna, pentru ca putem vedea aceste informatii importante oricand.

Vineri, 9 septembrie, clienții ENGIE Romania au la dispoziție canalele online de interacțiune, centrele de relații clienți fiind închise. De asemenea, numărul de Call Center va fi indisponibil. Excepție face insula ENGIE din Băneasa Shopping City București va funcționa conform programului obișnuit al centrului comercial.

Începând de luni, 12 septembrie, revenim la programul obișnuit de lucru.

Până atunci poți folosi formularul de contact, iar un consilier îți va răspunde în cel mai scurt timp. De asemenea, informații utile cu privire la consumul sau facturile tale pot fi accesate direct în contul de client ENGIE sau prin intermediul aplicației engiemobile ce poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.