Enel: ATENTIONAREA Transmisa Oficial Tuturor Clientilor din Romania

Enel ATENTIONAREA Transmisa Oficial Tuturor Clientilor Romania

Enel, compania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani, a publicat un anunt extrem de important care vizeaza milioane de clienti romani din intreaga tara, iar asta pentru ca a actualizat informatiile cu privire la tarifele care se aplica de la 1 septembrie in Romania.

Enel ofera in sfarsit informatii cu privire la felul in care se aplica noile masuri de sprijin pentru clienti, adoptate de Guvernul Romaniei printr-o ordonanta de urgenta cu aplicare de la 1 septembrie, astfel ca e bine sa stiti la ce va puteti astepta din punct de vedere al facturilor pe care le veti primi de la companie.

Masurile de sprijing aplicate in Romania sunt obligatorii pentru Enel Romania, insa ele au fost modificate de catre Guvern, astfel ca pentru energie electrica exista alte prevederi in ceea ce priveste plafonarea preturilor si a numarului de kilowati pe care ii putem consuma intr-o luna pentru a beneficia de pret mai bun.

Enel Romania va incepe sa le trimita facturi in baza noilor prevederi legale chiar din luna octombrie, astfel ca tot consumul pe care il generati acum va fi facturat in baza noilor prevederi, si il veti plati incepand cu luna octombrie, deci e important sa va uitati cu atentie la ce schimbari sunt dezvaluite de companie.

Am actualizat informațiile din secțiunea, în care poți afla detalii despre cum se aplică, de la 1 septembrie, noile măsuri de sprijin pentru consumatorii de energie electrică și gaze naturale.

Informează-te corect și află detalii despre noul mod de facturare pentru consumatorii de energie.