SCHIMBAREA WhatsApp care Aduce o Functie Utila pentru iPhone si Android

SCHIMBAREA WhatsApp Aduce Functie Utila iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, are o schimbarei noua pentru iPhone si Android in momentul de fata, iar dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, vorbim despre ceva care ar putea fi de foarte mare folos pentru extrem de multa lume dupa lansarea oficiala.

WhatsApp vrea sa le ofere utilizatorilor de telefoane iPhone si Android, impreuna cu cei care acceseaza platforma de mesagerie prin PC-uri, posibilitatea de a trimite documente catre alte persoane impreuna cu un text care sa suplimenteze denumirea acelui document, daca e nevoie.

Dupa cum puteti vedea, acest text poate fi introdus in momentul in care expediem documentul catre o alta persoana, iar el va fi afisat doar in cadrul conversatiei din WhatsApp Messenger, deci nu va afecta in vreun fel mesajul pe care il trimitem, sau primim, ci doar il va suplimenta cu informatiile adaugate.

WhatsApp Messenger a decis sa implementeze aceasta schimbare importanta initial in versiunea aplicatiei pentru PC-uri, iar abia mai apoi a implementat-o in versiunea pentru iPhone si Android, dar totul este deocamdata oferit doar in versiune beta, fara a se sti cand va fi lansata si o versiune finala si oficiala a aplicatiei cu noua functie.

WhatsApp mai lucreaza si la alte schimbari importante pe care vrea sa le lanseze in viitor pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, insa ele trebuie testate intai in versiuni beta ale aplicatiilor pentru dispozitivele desktop, sau mobile, iar abia apoi va fi totul lansat in versiuni oficiale si finale ale aplicatiilor.

SCHIMBAREA WhatsApp Aduce Functie Utila iPhone Android titluri