Orange Are Vesti Bune pentru Clienti, ce Serviciul Special le Ofera

Orange Are Vesti Bune Clienti Serviciul Special Ofera

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania cu milioane de clienti activi acum, a publicat si un anunt despre care ar trebui sa stie oricare dintre cei care-I folosesc serviciile in momentul de fata oriunde in tara noastra, iar asta pentru ca ar putea rata ceva care le-ar putea fi de folos.

Orange le ofera de ceva vreme clientilor din Romania posibilitatea de a folosi un serviciu foarte important care se numeste Orange Cloud, el fiind gandit pentru a le facilita posibilitatea de a stoca in cloud o varietate de fisiere si informatii pentru a le putea accesa de oriunde, si oricand, au nevoie.

Desi cei de la Orange Romania ofera in mod gratuit spatiu de stocare in Orange Cloud, pentru cei care au nevoie de mai mult exista o optiune speciala care se numeste Cloud Unlimited, iar ea ne ofera posibilitatea de a stoca orice si oricat dorim in Cloud fara a fi limitati in vreun fel de spatiu disponibil.

Orange Romania explica pe website-ul sau cat de utila este aceasta optiune pentru oricare dintre clientii romani care sunt interesati de ea, si daca aveati nevoie de asa ceva, atunci ar fi bine sa va uitati cu mare atentie la ceea ce este oferit, pentru ca s-ar putea sa va bucurati de serviciul acesta acum.

Orange Cloud este un spațiu de stocare online, disponibil clienților Orange cu abonament sau cartelă PrePay, unde poți păstra toate datele importante de pe smartphone-ul, tableta sau calculatorul tău, cu Orange Cloud.

Știai că în mintea umană se pot stoca până la 2 milioane de GB de date? Cu #OrangeCloud ai spațiu de stocare nelimitat cu doar 3 euro/lună. Și dacă vrei să știi și ce alte beneficii îți poate aduce Orange Cloud, citește pe website.