ING Bank isi Anunta Oficial Clientii, ce Schimbare a Facut pentru Romani

ING Bank isi Anunta Oficial Clientii, ce Schimbare a Facut pentru Romani

ING Bank, una dintre cele mai importante banci din Romania in momentul de fata, ii anunta pe multi clienti din toata tara in legatura cu o noua schimbare importanta pe care a facut-o pentru ei, mai exact a ales sa actualizeze aplicatia pentru iPhone cu optimizari pentru iOS 16.

ING Bank are cel mai probabil destul clienti care folosesc aplicatia Home’Bank de pe telefoanele iPhone, astfel ca decizia de a lansa o actualizare pentru care sa ofere o experienta cat mai buna de utilizare in aceasta versiune a sistemului de operare este cu siguranta o idee buna.

In ultima vreme cei de la ING au implementat destule noutati in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, si vor continua sa o faca, insa actualizarile pentru noi versiuni ale sistemelor de operare pentru telefoane sunt necesare pentru a le oferi clientilor doar cea mai buna experienta posibila.

ING actualizeaza in mod constant aplicatiile pentru telefoane, si recomanda descarcarea exclusiv prin intermediul App Store si Google Play Store pentru a evita situatiile in care putem instala, fara sa stim, aplicatii care sunt pline de malware si ne pot fura datele, sau chiar banii, din conturi, fara sa stim.

Am aranjat covorul roșu și am făcut optimizări pentru o experiență cât mai bună cu Home’Bank pe iOS 16. Pe data viitoare, cu un Home’Bank mereu mai bun.