Anuntul IMPORTANT al Raiffeisen Bank, ce da GRATUIT Clientilor din Romania

Anuntul IMPORTANT Raiffeisen Bank GRATUIT Clientilor Romania

Raiffeisen Bank a publicat un anunt foarte important pentru clientii din toata Romania astazi, iar asta pentru ca dezvaluie in mod oficial ceea ce le da gratuit clientilor din Romania, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre vesti bune pentru cei care fac si plati folosindu-si cardurile emise de banca.

Raiffeisen Bank le spune clientilor din Romania ca le da gratuit vouchere cu valori de pana la 3.000 de LEI in momentul de fata, campania pe care banca o deruleaza fiind deschisa pentru oricine este interesat sa profite de aceasta promotie, ea fiind disponibila exclusiv pentru cardurile de cumparaturi ale bancii.

Conform regulamentului promotiei pe care Raiffeisen o deruleaza in momentul de fata, doar cardurile de cumparaturi Mastercard intra in promotie, iar cu cat faceti mai multe plati, cu atat creste si suma voucherului pe care il puteti primi de la banca daca sunteti alegi drept castigatori ai acestei promotii speciale.

Raiffeisen are pe website-ul sau toate informatiile complete cu privire la aceasta promotie speciala, deci daca sunteti interesati sa le aflati, trebuie doar sa intrati acolo si a vedeti daca va incadrati in regulile care au fost gandite, deci daca veti avea sansa de a putea participa la promotie, sau nu.

Cardul tău de cumpărături. Mastercard de la Raiffeisen îți aduce premii! Plătește cât mai des cu el până pe 30 septembrie 2022 și intri automat în tragere la sorți pentru un voucher eMAG de: 1.000 lei, când faci o plată, 2.000 lei, când faci 2 plăți, 3.000 lei, când faci 3 plăți.

Poti sa platesti cu oricare din cardurile de cumparaturi Raiffeisen, inclusiv in rate fara dobanda!