Telekom: IMPORTANTA Informare Oficiala, ce Transmite Clientilor din Romania

Telekom IMPORTANTA Informare Oficiala Transmite Clientilor Romania

Telekom, unul dintre cei mai mari operatori de servicii de telecomunicatii din Romania, are un mesaj extrem de important pe care il transmite astazi clientilor din toata tara, iar asta pentru ca le readuce in atentie utilitatea pe care aplicatia MyAccount o are in ceea ce priveste administrarea conturilor lor.

Telekom spune ca aplicatia MyAccount este solutia perfecta pentru administrarea serviciilor pe care ni le ofera compania de telecomunicatii in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre control total asupra a ceea ce putem folosi in mod regulat ca parte a abonamentelor, sau cartelelor prepay.

Separat de aceste beneficii, Telekom Romania ne permite sa initiem rapid si plangeri pentru eventuale deranjamente, si sa vedem in timp real daca vine vreun tehnician pentru a rezolva problemele pe care le avem, ceva ce desigur ca este o veste excelenta, mai ales ca ne scuteste de telefoane la departamentul de deranjamente.

Telekom Romania afirma deasemenea in cadrul website-ului sau ca afiseaza inclusiv informatii despre promotii in cadrul website-ului pentru cei care sunt interesati sa afle mai multe despre ceea ce este disponibil in mod regulat pentru noi, astfel ca in final avem parte de multe beneficii daca alegem sa folosim aplicatia MyAccount.

Folosește aplicația MyAccount și deții controlul asupra serviciilor tale: poți să schimbi abonamentul, să activezi factura electronică, să modifici extraopțiuni sau să rezolvi eventuale deranjamente. Ai acces instant la serviciile tale oricând, de oriunde ești.

Știi mereu cât ai consumat și ce opțiuni active ai. Afli primul despre noile oferte, concursuri și promoții. Mai multe detalii despre aplicație poți găsi pe site.