Liz Truss: Santajul Nuclear al lui Vladimir Putin Nu va Functiona

Liz Truss Santajul Nuclear al lui Vladimir Putin Nu va Functiona

Liz Truzz, noul premier al Marii Britanii, afirma ca santajul nuclear pe care Vladimir Putin il desfasoara in momentul de fata nu va functiona, ea facand acest anunt in cadrul celei mai recente reuniuni a ONU, acolo unde mai toti liderii importanti au spus lucruri similare, dar si ca referendumurile din regiunile ocupate/separatiste nu vor fi recunoscute.

Liz Truss a afirmat deasemenea in cadrul discursului sau de la ONU ca Marea Britanie va continua sa sustina Ucraina in razboiul impotriva Rusiei cu ajutoare in bani, arme, medicamente, etc, in valoare de cateva miliarde de lire sterline, deci ucrainienii nu vor fi uitati de nimeni in lupta pe care o duc impotriva invadatorilor.

“Amenințările nucleare ale lui Putin nu vor funcționa. Prim-ministrul Marii Britanii Liz Truss, în discursul său adresat Adunării Generale a ONU, a numit amenințările lui Vladimir Putin de a folosi arme nucleare „strălucitoare” și a spus „acest lucru nu va funcționa”, a informat The Guardian pe 22 septembrie.

Truss i-a încurajat pe liderii mondiali să nu facă niciun compromis în favoarea Rusiei, în ciuda preocupărilor legate de creșterea prețurilor la energie.”