WhatsApp face Inca o Schimbare MAJORA pentru iPhone si Android

WhatsApp face Inca o Schimbare MAJORA iPhone Android

WhatsApp vrea sa lanseze pe telefoanele iPhone si Android o noua modificare extrem de importanta despre care foarte multa lume trebuie sa stie, iar asta pentru ca vorbim despre una care va fi oferita pentru statusurile pe care le putem publica in cadrul platformei de mesagerie in viata de zi, cu zi.

WhatsApp va implementa posibilitatea de a publica statusuri audio in cadrul sectiunii pentru statusuri din aplicatia de mesagerie, iar mai jos puteti vedea o dovada a faptului ca aceasta schimbare foarte importanta este pregatita in mod oficial pentru lansare, desi nu se stie chiar cand.

In baza acestei modificari pentru iPhone si Android in aplicatia WhatsApp Messenger, toata lumea va putea trimite si vedea statusuri vocale, un nou buton urmand a fi implementat in interfata prin care putem publica aceste statusuri, el urmand a fi vizibil in partea dreapta jos a interfetei, iar la apasare va permite inregistrarea de statusuri audio.

WhatsApp Messenger face aceasta dupa o foarte lunga perioada in care functionalitatea a fost oferita de alte platforme de mesagerie, iar lumea a cerut-o intens, insa iata ca intr-un final ajunge si la noi, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru toata lumea care este interesata de ea acum.

WhatsApp mai are si multe alte modificari foarte importante pe care vrea sa ni le ofere, insa trebuie sa avem rebdare pentru ca totul sa fie disponibil, indiferent de cat timp va fi nevoie pentru ca acest lucru sa se intample, in final, e clar ca ni se pregatesc surprize foarte interesante in momentul de fata.

WhatsApp face Inca o Schimbare MAJORA iPhone Android mesaje audio