Anuntul LIDL Romania, ce are GRATUIT de Dat Romanilor din Toata Tara

Anuntul LIDL Romania GRATUIT Dat Romanilor Toata Tara

LIDL Romania are noi vesti extrem de bune pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca a hotarat ce ofera gratuit pentru oricare dintre milioanele de oameni care ii cumpara produsele din magazinele din tara, dar asta numai daca au norocul sa fie alesi castigatori in promotia ce va fi derulata.

LIDL Romania a anuntat ca incepand din data de 26 septembrie 2022, atunci cand produsele Duc de Coeur vor fi disponibile in oricare dintre magazinele din toata tara, va da startul si unei noi promotii speciale care le va permite romanilor sa primeasca gratuit o serie de produse speciale, daca vor asta.

Conform informatiilor de pe website-ul LIDL, se ofera un frigider Fram impreuna cu 5 mixere verticale, dar si 10 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, deci vorbim despre premii extrem de interesante care pot fi oferite oricaruia dintre clienti care indeplinesc si conditiile de participare impuse.

LIDL spune ca pentru a participa este nevoie sa cumparam produse din oricare dintre magazinele sale, in valoare de minim 20 de LEI, iar printre ele trebuie sa se numere si unul dintre cele din categoria Duc de Coeur, iar apoi trebuie sa ne inscriem in promotie direct pe website-ul sau pentru a fi luati in considerare.

LIDL Romania mai impune si conditia de a avea un card de fidelitate LIDL Plus facut in prealabil, iar asta pentru ca el trebuie sa fie scanat la casa de marcat ca o conditie prealabila pentru inscriere, deci trebuie sa aveti in vedere inclusiv acest aspect daca vreti sa va inscrieti in promotia derulata acum in Romania.

Noua bucatarie in stil romano – francez. Invitații speciali din bucătăria ta în săptămâna asta? Deliciile și rafinamentul în stil franțuzesc! Descoperă noi specialități în stil franțuzesc pe rafturile Lidl și intră în concursul pentru premiile săptămânii!

Cumperi produse din Săptămâna Franceză în valoare de minimum 20 lei. Scanezi cardul tău Lidl Plus la casă. Intri apoi în aplicația Lidl Plus ca să confirmi înscrierea. Și gata, ai intrat în tragerea la sorți pentru unul dintre premii!

Anuntul LIDL Romania GRATUIT Dat Romanilor Toata Tara stil frantuzesc