E.ON: Noua IMPORTANTA Informare Transmisa Oficial Clientilor Romani

E.ON Noua IMPORTANTA Informare Transmisa Oficial Clientilor Romani

E.ON, compania cu unul dintre cele mai mari numere de clienti care folosesc servicii de energie electrica si gaze naturale, a publicat o notificare importanta care ii vizeaza pe clientii romani din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in atentie in momentul de fata sfaturi pentru a economisi caldura.

E.ON le vorbeste clientilor din Romania despre importanta aerisirii caloriferelor cand vine vorba despre economisire, iar asta pentru ca este asigurata o circulatie mult mai eficienta a apei prin instalatia caloriferului, deci se permite inclusiv un transfer mult mai optim al caldurii prin el.

Energia consumata in aceste conditii este mult mai mica, iar temperatura setata pe termostat se atinge mult mai repede, conform celor de la E.ON, deci daca avem o centrala de apartament care functioneaza cu gaz, ar trebui sa avem si un consum mai mic atunci cand o utilizam in casa.

E.ON spune deasemenea ca aceasta masura protejeaza si instalatia de efectul coroziv pe care il are aerul din calorifere, deci per total aerisirea caloriferelor inainte de folosirea instalatiei pentru incalzire este o masura care ar trebui sa ne aduca beneficii si posibile economii de energie.

Începe pregătirile pentru temperaturi în scădere cu o aerisire adecvată a caloriferelor, ca să te asiguri că centrala ta folosește cantitatea de energie optimă pentru funcționare. Te întrebi de ce este important să aerisești caloriferele ?

Asiguri circulația eficientă a apei în instalație și permiți transferul optim al căldurii, iar acest lucru se traduce în mai puțină energie consumată pentru a atinge temperatura setată pe termostat. Protejezi instalația de efectul coroziv pe care îl are aerul din calorifere. Idei smart, economii de impact.