WhatsApp: SCHIMBAREA Oficiala Anuntata pentru Toate iPhone si Android Azi

WhatsApp SCHIMBAREA Oficiala Anuntata Toate iPhone Android Azi

WhatsApp a anuntat in mod oficial o noua schimbare importanta pe care o face pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, ea fiind disponibila chiar acum, iar conform companiei americane, incepand din acest moment putem partaja link-urile apelurilor in grup.

WhatsApp ne explica mai jos faptul ca indiferent daca o persoana se afla in agenda noastra de contacte, sau nu, putem sa o invitam sa ia parte la un apel video in grup trimitandu-i link-ul direct catre acel apel video, o veste extrem de buna care vine de la platforma de mesagerie acum.

Multumita acestei schimbari putem vorbi cu orice fel de persoane, de oriunde din lume, atat timp cat ele folosesc WhatsApp Messenger, fara a le avea in mod neaparat in agenda noastra de contacte, iar asta vine ca o veste excelenta pentru toti cei care aveau nevoie de o asemenea functionalitate.

WhatsApp Messenger a primit de foarte multa vreme cereri pentru a implementa o asemenea functionalitate in cadrul aplicatiei sale de mesagerie, iar desi a fost nevoie de destul timp pentru a face efectiv acest lucru, iata ca intr-un final l-a si facut pentru noi toti, din fericire, chiar acum.

Planificați un apel cu prietenii la distanță? Ai nevoie de chat live în ultimul moment? Acum poți crea și trimite un link de apel către oricine pe WhatsApp, chiar dacă nu se află în contactele tale.

Adăugați linkul la o invitație sau trimiteți într-un chat, acum planificarea și participarea la apeluri este mai ușor ca niciodată.