IMPORTANT Anunt BCR Romania care Vizeaza Clientii din Toata Romania

Hotararea BCR Romania Anuntata Schimbari Facut Clienti

BCR Romania transmite un foarte important anunt clientilor din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca a facut pentru ei o serie de schimbari despre care trebuie sa stie toti clientii din tara pentru ca le vor vedea direct in aplicatia George pe care banca o ofera pentru iPhone si Android in momentul de fata.

BCR Romania explica mai jos faptul ca aplicatia George are implementate schimbari care le permit clientilor sa faca investitii inteligente direct de pe iPhone si Android cu fondurile pe care le au disponibile in conturile de la banca, astfel ca a fost implementat suport pentru BCR Broker, o platforma de investitii a BCR.

Multumita acestei schimbari pe care BCR o face pentru clientii din toata tara, acestia vor avea posibilitatea de a investi mult mai usor in orice ii intereseaza, platforma de investitii fiind disponibila pentru a ne ajuta sa facem bani, daca gasim ceva care sa merite investitia, dar trebuie sa fiti extrem de vigilenti unde trimiteti banii.

BCR ofera prin aplicatia George posibilitatea de a administra de la distanta conturile pe care le avem la banca, impreuna cu toti banii din ele, deci avem la indemana ustensilele perfecte pentru a avea un control cat mai buna supra banilor pe care ii tinem la banca, ceea ce este extrem de important pentru multa lume.

George isi continua eforturile pentru a te ajuta sa investesti inteligent si in acest sens a pregatit noutati despre investitii in ultima sa versiune. Mai exact, posibilitatea de conectare la platforma de brokeraj BCR Broker pentru cei care o folosesc deja.

În plus, a adus îmbunătățiri experienței în domeniul plăților instant. Și mai recent, îți vei putea plăti facturile în euro.