LIDL Romania Ofera iar GRATUIT Clientilor Vouchere de 200 de LEI acum

LIDL Romania Ofera GRATUIT Clientilor Vouchere 200 LEI acum

LIDL Romania a hotarat sa le ofere din nou tuturor clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga vouchere in valoare de 200 de LEI pentru produsele pe care le cumpara din oricare dintre magazinele din tara noastra, si exista foarte multe sanse de castig pentru oricine e interesat sa profite de tot chiar acum.

LIDL Romania pune la bataie 5 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare pentru cumparaturi din oricare dintre magazinele sale, insa separat de asta le da romanilor si un waffle maker daca aleg sa participe la o noua promotie pentru show-ul Chef Mat, unul care se pare ca are parte de mult succes in Romania acum.

Conform regulamentului de participare pe care LIDL l-a publicat, pentru a castiga oricare dintre voucherele de 200 de LEI pe care le ofera in momentul de fata, clientii trebuie sa cumpere produse de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele din tara ale lantului, iar printre ele trebuie sa se afle si ingredientul cheie din ultimul show.

LIDL deruleaza aceasta campanie speciala pentru o perioada limitata de timp in Romania pentru oricare dintre romanii care sunt dornici cu adevarat sa profite de aceasta oferta speciala, astfel ca nu vorbim decat despre vesti foarte bune pentru oamenii care au dorinta de a se bucura de promotii de acest gen chiar acum.

Show-ul #ChefMat vine cu un nou CONCURS! Cum poți să câștigi un aparat de vafe sau vouchere Lidl de 200 lei?  Urmărește episodul 7 și găsește cele trei ingrediente-cheie.

Achiziționează cel puțin unul dintre ingredientele-cheie pe un bon de minimum 70 de lei. Înscrie bonul pe site. Important! Bonul înscris trebuie să conțină cel puțin unul dintre cele trei trei ingrediente-cheie din episod.