Enel: Noua IMPORTANTA Notificare Oficiala Transmisa Tuturor Clientilor din Romania

Enel Noua IMPORTANTA Notificare Oficiala Transmisa Tuturor Clientilor Romania

Enel, una dintre cele mai mari companii furnizoare de servicii de energie electrica si gaze naturale din Romania, le transmite tuturor clientilor din tara o noficiare oficiala foarte importanta despre care ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca le aduce in atentie cat vor plati pentru gazele naturale consumate acum.

Enel spune ca indiferent de consumul pe care il inregistreaza pana in 31 august 2023, clientii casnici din Romania vor plati un pret de 0.31 LEI/kWh de gaz natural, pretul plafonat fiind facturat conform Ordonantei de Urgenta 119 din 2022, si e foarte important sa stiti acest lucru daca aveti o centrala de apartament, si nu numai.

In cadrul website-ului celor de la Enel Romania exista informatii detaliate cu privire la ceea ce este oferit din punct de vedere al plafonarii pretului pentru gazele naturale, astfel ca aveti o idee cat se poate de clara cu privire la banii pe care ii veti avea de platit dupa ce va vor ajunge facturile emise de catre compania de energie.

Enel Romania nu este singura companie care este obligata sa factureze consumul de gaze naturale la acest pret, Ordonanta de Urgenta 119/2022 fiind obligatorie pentru toti furnizorii de gaze naturale, astfel ca indiferent de la care primiti gazele, veti beneficia de aceeasi plafonare de pret la 0.31 LEi/kWh pana in 31 august 2023.

Dacă ești consumator casnic de gaze naturale și ai un contract de furnizare semnat cu noi, este bine să știi că prețul pe factura ta este plafonat până la 31 august 2023, conform OUG 119/2022, în anumite condiții. Vezi mai jos cum se aplică plafonarea. Îți reamintim că poți să te informezi corect despre cele mai recente modificări legislative din domeniul energiei pe website.