Orange Bucura Clientii cu un IMPORTANT Anunt Oficial Astazi

Orange Bucura Clientii IMPORTANT Anunt Oficial Astazi

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, le vorbeste clientilor din intreaga tara despre un beneficiu foarte important care este disponibil pentru ei chiar acum, si vorbim despre programul Orange Thank You, prin care fidelitatea clientilor este rasplatita de companie.

Orange le spune clientilor din Romania ca le ofera 20% din valoarea unei facturi sub forma de puncte Thank You in momentul in care aceasta este platita prin contul My Orange, dar si 20 de puncte la reincarcari cu valoare de minim 6 euro in momentul in care ele sunt facute folosind credit din cont.

Beneficiile pe care Orange Romania le ofera prin programul Thank You sunt dedicate exclusiv clientilor care ii folosesc serviciile in Romania de ceva vreme, astfel ca e bine sa stiti ca daca nu indepliniti aceste conditii, nu veti beneficia de absolut nimic din ceea ce ofera compania in Romania.

Orange Romania are pe website-ul sau mai multe informatii importante cu privire la ceea ce ne ofera, astfel ca stiti foarte clar ceea ce veti primi daca alegeti sa profitati de acest program special pe care il deruleaza in Romania in momentul de fata, indiferent de unde-i folositi serviciile in aceasta perioada.

Pentru ca alegi sa fii digital, ai avantaje in plus, prin programul Orange Thank You. Primesti 20% puncte Thank You din valoarea facturii, cand platesti din contul My Orange si 20 puncte la reincarcari PrePay cu 6 € credit din cont. Alege sa faci cumparaturi din magazinul online si te bucuri de mai multe puncte Thank You.