DACIA: Decizia Foarte IMPORTANTA a Renault pentru Masinile Noi

DACIA Decizia IMPORTANTA Renault Masinile Noi

DACIA este in centrul unei decizii foarte importante care a fost luata de catre Renault pentru masinile brand-ului romanesc, iar asta pentru ca vorbim, in sfarsit, despre hotararea de a oferi in Australia unele dintre masinile romanesti, doar ca ele vor fi disponibile sub brand-ul companiei franceze.

DACIA cel putin doua modelede masini vandute in Australia, incepand cu viitoarele Duster si Bigster, doar ca toate vor fi oferite sub brand-ul Renault, asa cum se intampla si in America de Sud, ceea ce desigur ca ar trebui sa le faca mai atractive si mai usor de recunoscut pentru potentialii clienti locali.

V-am mai spus ca masinile pe care DACIA le vinde nu indeplinesc toate criteriile privind siguranta rutiera pe care autoritatile australiene le impun, astfel ca primul model care va fi disponibil acolo va fi noul Duster, el fiind gandit pentru a avea implementate modificarile necesare pentru a fi certificat pentru drumuri.

DACIA va produce noul Duster in baza acestor standarde, la fel ca si Bigster, iar modelele actuale ar putea fi deasemenea modificate pentru a putea fi certificate pentru vanzare in Australia, doar ca deocamdata nu exista informatii cu privire la o asemenea decizie, asa ca ramane de vazut ce se va intampla.

DACIA ar avea multe de castigat daca ar duce Sandero in Australia, insa probabil ca ar fi nevoita sa faca destule modificari pentru ca masina sa poata fi vanduta pe piata de acolo respectand standardele impuse de catre autoritati, deci ramane sa vedem daca o asemenea decizie va fi luata, sau nu.