Mesajele lui Zelenski privind Problemele Majore in Razboiul din Ucraina

Mesajele lui Zelenski privind Problemele Majore in Razboiul din Ucraina

Volodimir Zelenski continua sa vorbeasca lumii intregi despre problemele majore care exista in Ucraina din cauza razboiului care pare a fi foarte departe de final, astfel ca vorbim despre foarte multa distrugere, si foarte multe vieti pierdute.

Volodimir Zelenski explica lumii intregi cat de dificila este situatia Ucrainei in momentul de fata, iar asta pentru ca soldatii tarii lupta pe mai multe fronturi pentru a putea face fata atacurilor constante.

“Viața era normală peste tot pe pământul ucrainean până când a venit Rusia. Și când vom înlătura statul terorist, viața normală va reveni. Aceasta este singura cale. Acesta este drumul către victoria noastră.

Nu putem ști cât timp va dura să parcurgem această distanță. Dar știm că nicio manipulare rusă și nicio crimă rusească nu ne vor face să ne abatem de la această cale.

Ucrainenii știu bine pentru ce luptă. Pentru oamenii pe care îi iubim și îi inspirăm. Orașele și satele sunt adevărate locuri de putere. Pentru valori pentru care merită să lupți împotriva inamicului.

Să putem trăi în propria noastră casă și să fim stăpânul pământului nostru, să ne construim viitorul – cel pe care ni-l dorim. Pentru ceea ce dă credință să facă ceea ce aparent imposibil.

Alăturați-vă #WhatWeAreFightingFor și spuneți lumii ce este important pentru dvs. Scrieți în comentarii sub videoclip. De asemenea, împărtășește povești cu fotografii și videoclipuri din părțile tale preferate din Ucraina pe propriile pagini, sub eticheta Ukraine.ua. Adaugă hashtag-ul #WhatWeAreFightingFor, astfel încât poveștile tale să poată fi văzute de cât mai mulți oameni.”