Vladimir Putin a semnat in mod Oficial Documentele pentru Anexarea Teritoriilor din Ucraina

Vladimir Putin a semnat in mod Oficial Documentele pentru Anexarea Teritoriilor din Ucraina

Vladimir Putin a semnat in mod oficial documentele pentru anexarea teritoriilor din Ucraina in care au fost organizate referendumuri ilegale cu doar o saptamana in urma, asftfel ca pentru rusi, 15% din teritoriul Ucrainei a devenit teritoriu propriu, chiar daca in realitate lucrurile nu stau chiar asa simplu.

Vladimir Putin poate de acum sa sustina ca orice fel de actiuni care sunt intreprinse impotriva acestui teritoriu, sau pe acest teritoriu, reprezinta o amenintare la adresa integritatii teritoriale a tarii pe care o conduce, chiar daca acele teritorii nu i se cuvin, dar pe care nici nu le controleaza total, ucrainienii eliberand zilnic zone mari din acele regiuni.

“Putin semnează „documente” privind anexarea oficială a 15% din teritoriul Ucrainei. Vladimir Putin a semnat patru legi federale pentru a încerca să oficializeze anexarea ilegală a regiunilor Donețk, Lugansk, Zaporizhzhia și Herson din Ucraina.

Granițele „noilor subiecți” vor fi determinate de granițele care „existau în ziua acceptării lor în Federația Rusă”, potrivit agenției de presă controlate de Rusia TASS.”