E.ON: Anuntul de ULTIMA ORA, ce le Cere Clientilor din Romania

E.ON Anuntul ULTIMA ORA Cere Clientilor Romania

E.ON, una dintre cele mai mari companii din Romania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale, le transmite clientilor din intreaga tara o cerere foarte importanta despre care ei ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca se adreseaza companiilor care ar trebui sa isi activeze facturile electronice acum.

E.ON vine cu aceasta cerere pentru companii in ideea de a le convinge sa-si activeze facturile electronice in ideea de a reduce consumul de hartie necesar pentru ca acestea sa fie printate, si a proteja natura, dar in subsidiar compania ar avea mai putine costuri cu trimiterea acestor facturi prin posta.

Cererea facuta de catre E.ON Romania se adreseaza tuturor companiilor din tara noastra, fie ca sunt mari, sau mici, fie ca au facturi mari, sau mici, astfel ca invitatia este deschisa pentru oricine vrea sa-i faca bine planetei pe care toti traim acum, aceeasi cerere fiind facuta inclusiv pentru clientii obisnuiti din Romania.

E.ON Romania explica mai jos si cum poate fi activata rapid factura electronica de catre companii, la fel ca si de catre persoane fizice, iar dupa ce se intampla acest lucru, veti primi direct prin email factura, sau o veti putea accesa direct in contul de client, totul putand fi realizat foarte rapid chiar acum.

Un business sustenabil se construieste cu gesturi mici: incepe cu factura electronica. Intră în contul de business E.ON Myline și activează-ți factura electronică. E un gest mic, de la care construim împreună un viitor sustenabil. În plus, ai un control mai bun al costurilor tale energetice și ai.

Notificări pentru autocitire, plăți, emitere facturi și alte comunicări comerciale. Informații despre termenul de verificare și revizie a instalație de gaze naturale. Grafice consum realizat și valori facturate.