WhatsApp: Notificarea Extrem de IMPORTANTA Transmisa Oamenilor cu iPhone, Android

WhatsApp Notificarea Extrem IMPORTANTA Transmisa Oamenilor iPhone Android

WhatsApp a publicat o extrem de importanta notificare pentru miliardele de utilizatori care folosesc platforma de mesagerie in momentul de fata in toata lumea, iar asta pentru ca a decis sa aduca in atentia tuturor oamenilor combinatia cea mai buna pentru ca ei sa se protejeze impotriva a orice.

WhatsApp le recomanda oamenilor sa isi activeze sistemul de autentificare in 2 pasi pentru a se asigura ca nimeni nu le va putea fura contul, acesta fiind gandit pentru a impiedica activarea unui cont intr-un alt telefon decat al nostru fara un cod suplimentar stiut doar de catre noi.

Aceasta masura se combina cu binecunoscuta criptare pentru conversatii pe care WhatsApp Messenger o face de ceva vreme, dar si cu sistemul de blocare si raportare a conturilor care ne hartuiesc, iar asa ne tinem conturile sub control si protejate impotriva oricarui tip de amenintari.

WhatsApp Messenger face de ceva vreme o varietate de recomandari pentru toata lumea in ceea ce priveste metodele prin care se pot proteja impotriva furturilor conturilor, sau a altor tipuri de atacuri, astfel ca e bine sa fim foarte atenti la recomandari si sa le respectam, in final.

Doriți să vă păstrați contul în siguranță? Avem combinația perfectă de funcții pentru el. Ultimul strat de protecție pentru această combinație: blocare și raportare. Această combinație de caracteristici esențiale îi ține la distanță pe actorii răi, permițându-vă să blocați anumite contacte sau numere cu o singură atingere și să raportați orice comportament problematic.

Verificare în doi pași + criptare end-to-end + blocare și raportare = mai multe straturi de protecție a confidențialității, făcând chat-urile și mai sigure decât înainte.