Anuntul Kaufland, da GRATUIT Telefoane Samsung GALAXY S22 Ultra Romanilor

Anuntul Kaufland GRATUIT Telefoane Samsung GALAXY S22 Ultra Romanilor

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu o hotarare foarte importanta pe care a luat-o pentru ei, mai exact aceea de a le oferi gratuit 5 telefoane Samsung GALAXY S22 Ultra daca aleg sa se joace noul sau joc Animaterra.

Kaufland explica mai jos ceea ce inseamna jocul Animaterra, compania promovandu-l intens in randul clientilor in momentul de fata, el fiind disponibil pentru iPhone si Android, astfel ca ne putem bucura de lumea creata de catre compania romaneasca atat pe telefoanele, cat si pe tabletele noastre.

Conform celor de la Kaufland Romania pentru a castiga oricare dintre cele 5 telefoane Samsung GALAXY S22 Ultra, trebuie doar sa ne jucam si sa ajungem la nivelul 5 al jocului, apoi sa ne inscriem la promotie prin intermediul website-ului companiei, pentru a confirma faptul ca ne-am jucat efectiv.

Kaufland Romania deruleaza aceasta promotie speciala pentru oricare dintre clientii din toata Romania, deci nu conteaza de unde anume sunteti, iar asta pentru ca veti avea ocazia de a va bucura de posibilitatea de a castiga oricare dintre telefoanele Samsung GALAXY S22 Ultra care vor fi oferite.

Te invităm în captivantul univers Animaterra pentru a descoperi eroii tăi preferați într-o lumină mult mai dinamică. Acum tu ești eroul în lumea Animaterra! Alătură-te celorlaltor personaje mistice și folosește-ți creativitatea, atenția și inteligența pentru a combate forțele răului.

Universul Animaterra este foarte mare, iar acțiunea jocului se petrece într-un sat uitat de lume. Vei întamplina provocări la orice pas și vei găsi oportunități pentru a-ți testa și îmbunătăți abilitățile de războinic sau vrăjitor. Distruge forțele răului sau ajută-ți consătenii în misiuni aventuroase și vei fi răsplătit cu resurse pe măsura abilităților tale.