Enel: Anuntul Oficial IMPORTANT care Vizeaza Clientii din Toata Romania

Enel Anuntul Oficial IMPORTANT Vizeaza Clientii Toata Romania

Enel, una dintre cele mai mari companii care furnizeaza gaze naturale si energie electrica romanilor, a publicat un anunt foarte important care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in atentie modalitatile prin care poate fi folosita platforma MyEnel acum.

Enel a creat platforma MyEnel pentru a li se permite clientilor sa-si administreze mult mai usor serviciile de care beneficiaza de la companie, astfel ca prin intermediul ei putem vedea foarte rapid facturile electronice, putem face plati pentru cele emise deja, si chiar mai multe, totul foarte simplu si usor.

Pe website-ul propriu, cei de la Enel Romania ofera mai multe detalii cu privire la ceea ce inseamna utilizarea acestei platforme in momentul de fata, iar asta pentru ca ea este extrem de importanta cand vine vorba despre interactiunea cu clientii, deci e bine sa stiti despre ea, si sa o folositi pentru a beneficia de o experienta generala mai buna.

Enel Romania are deasemenea si o aplicatie pentru iPhone si Android pe care o putem folosi pentru a ne administra conturile, si nu numai, astfel ca ramane doar la alegerea noastra ceea ce vrem de fapt sa facem, dar exista multiple optiuni la dispozitie de care ne putem bucura in momentul de fata, si e bine sa profitam de ele.

Cum folosești aplicația MyEnel: pe telefonul mobil, pe laptop sau pe tabletă? Cu MyEnel, verifici rapid soldul și achiți foarte simplu facturile tale de energie electrică și gaze naturale.

Dacă ai mai multe facturi de plătit, poți selecta pe care dorești să le achiți, în cazul în care preferi să nu plătești tot soldul. Aplicația MyEnel este foarte utilă și dacă vrei să vezi și să descarci cea mai recentă factură, precum și pe cele 11 anterioare.