LIDL Romania Inca da GRATUIT Zeci de Vouchere si 3.000 de Euro Clientilor

LIDL Romania Inca GRATUIT Zeci Vouchere 3.000 Euro Clientilor

LIDL Romana, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din tara noastra, inca le ofera gratuit clientilor din toata tara posibilitatea de a primi in mod gratuit 30 de vouchere in valoare de 150 de LEI fiecare, dar si un mare premiu in valoare de 3.000 de euro, totul in aceasta ultima zi de promotie care este inca in desfasurare.

LIDL Romania deruleaza o campanie promotionala pentru produsele vandute sub brand-ul Camara Noastra, iar oricine este dornic sa profite de oferte, poate sa castige unul dintre cele 30 de vouchere in valoare de 150 de LEI fiecare, sau marele premiu in valoare de 3.000 de euro, totul fara a face prea multe, in final.

Pentru a castiga premiile pe care LIDL ni le ofera trebuie doar sa cumparam produse in valoare de 70 de lei din magazinele din toata tara, iar printre ele trebuie sa se numere inclusiv un produs vandut sub brand-ul Camara Noastra, astfel ca trebuie sa le cautam in magazine si sa le achizitionam pentru a avea o sansa de castig.

LIDL ne cere deasemenea sa ne inscriem intr-o pagina speciala de pe website-ul sau pentru a avea sansa de a castiga premiile pe care le ofera, deci trebuie sa aveti in vedere inclusiv acest aspect daca sunteti dornici sa castigati oricare dintre premiile care sunt disponibile pentru noi in cadrul acestei promotii speciale care se incheie pe 9 octombrie 2022.

GUSTĂ DIN TRĂIRILE ROMÂNEȘTI ȘI CÂȘTIGĂ! Cumpără de minimum 70 de lei și cel puțin un produs Cămara Noastră, și poți câștiga: 30 VOUCHERE X 150 DE LEI. MARELE PREMIU: 3000 DE EURO. Înscrie codul bonului în perioada 19.09.2022 – 09.10.2022.

Cămara Noastră e mereu plină de legende, povești și cele mai grozave gusturi din bucătăria românească. Împreună cu fermieri și producători din întreaga Românie păstrăm rețetele originale și le ducem mai departe. E zestrea noastră și o păstrăm din generație în generație, împreună.

LIDL Romana Inca GRATUIT Zeci Vouchere 3.000 Euro Clientilor camara noastra