WhatsApp face in SECRET o Modificare Majora in iPhone si Android Acum

WhatsApp face SECRET Modificare Majora iPhone Android Acum

WhatsApp face o serie de schimbari importante pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iar asta pentru vorbim despre una dintre noutatile care sunt asteptate de destula vreme de catre oameni. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa implementeze in sfarsit posibilitatea de a vedea cate persoane asteapta sa intre intr-un grup de conversatii, iar desigur ca aceste informatii vor fi disponibile exclusiv pentru cei care controleaza un asemenea grup.

WhatsApp surprinde cu aceasta decizie pe care o implementeaza intr-un final, iar asta pentru ca de foarte multa vreme era asteptata o asemenea modificare majora pentru administratorii de grupuri. Puteti vedea mai jos cum arata sectiunea speciala care va fi disponibila in cadrul aplicatiei WhatsApp Messenger pentru grupurile de conversatii, ea fiind accesibila din meniul in care putem vedea informatii despre grupul din care facem parte, si pe care il administram.

WhatsApp face in SECRET o Modificare Majora in iPhone si Android Acum

WhatsApp face SECRET Modificare Majora iPhone Android Acum participanti asteptare

WhatsApp Messenger a implementat deja aceasta schimbare in versiunile pentru iOS si Android ale aplicatiilor sale, deci vorbim despre o integrare completa pentru testare inainte de a fi lansat totul. Administratorii pot vedea ce oameni vor sa faca parte dintr-un grup de pe WhatsApp, si pot sa le accepte, sau sa le respinga, cererea direct din respectiva sectiune, ei fiind afisati acolo in mod constant pana in momentul in care li se permite sa faca parte din grup.

WhatsApp stie foarte bine cat de utila este o functie de acest gen, dar si ca foarte multa lume o asteapta de foarte multa vreme, astfel ca lansarea va fi facuta abia cand totul va fi 100% pregatit in mod oficial. Nu se stie cand anume se va intampla acest lucru, in final, astfel ca s-ar putea sa avem mai mult de asteptat, dar putem fi siguri de faptul ca atunci cand aceasta schimbare va fi oferita in mod oficial, ea va aduce exact ceea ce ne dorim de la ea.

WhatsApp mai face si alte modificari majore pentru aplicatia sa de mesagerie, astfel ca trebuie sa asteptam, si sa vedem cand anume va mai fi disponibil pana la finalul acestui an pentru iPhone si Android.