Enel: Informarea de IMPORTANTA Mare pentru Clientii din Toata Romania

Enel Informarea IMPORTANTA Mare Clientii Toata Romania

Enel, una dintre companiile cele mai mari din Romania care furnizeaza electricitate si gaze naturale romanilor, le vorbeste clientilor despre doua dintre cele mai importante elemente care sunt legate de felul in care se plafoneaza preturile pentru energie in Romania in baza OUG 27/2002.

Enel le explica mai jos clientilor ca masurile de plafonare a preturilor pentru energie electrica si gaze naturale se aplica in mod automat pentru toti clientii casnici care sunt beneficiari fara sa fie nevoie ca vreunul dintre ei sa fie nevoit sa faca vreun demers pentru a i se aplica prevederile legale la care are dreptul.

Conform informatiilor pe care Enel Romania le furnizeaza, cei care sunt interesati sa vada in ce sectiune a facturii apare categoria de pret plafonat care se aplica pentru ei, ei bine in cea numita “Consum mediu lunar 2021” contine aceste informatii, ea fiind vizibile in pagina a 2-a, sau a 3-a a facturii, in functie de client.

Enel Romania spune ca in functie de media consumului din 2021 se aplica si incadrarea clientilor pentru plafonarea preturilor, astfel ca acolo puteti vedea rapid toate aceste detalii, si e indicat sa va uitati cu atentie la tot ceea ce scrie in facturi pentru a fi siguri ca beneficiati de plafonare asa cum trebuie.

Măsurile dedicate pieței de energie electrică și gaze naturale se aplică tuturor categoriilor de clienți, fără a mai fi nevoie ca tu să faci vreun demers în acest sens. Furnizorul de energie le va evidenția pe factura ta.

Secțiunea “Consum mediu lunar 2021” va apărea pe pagina 2 a facturii tale (dacă ești client pe piața reglementată) sau pe pagina 3 a facturii (dacă ești client pe piața concurențială). În funcție de media consumului tău înregistrat pe 2021 te încadrezi în trașele de consum menționate mai sus.