AVERTISMENTUL pentru Android, de ce sunt Atentionati Milioane de Oameni

AVERTISMENTUL Android sunt Atentionati Milioane Oameni

Avertismentul foarte serios care vine astazi pentru utilizatorii de telefoane Android din intreaga lume, le aduce oamenilor in atentie faptul ca o serie de noi aplicatii malitioase au fost descoperite in Google Play Store, ele avand potentialul de a face foarte mult rau in telefoanele lor, ceva ce nimeni nu doreste.

Android este vizat de o noua campanie cu atacuri care au in centur adware, adica un malware a carui singura menire este de a genera bani pentru atacatori in baza afisarii de reclame ascunse in telefoanele oamenilor, iar cu metode de acest gen se pot produce sume serioase de bani in mod obisnuit.

Android a fost vizat de 4 aplicatii care au fost publicate in Google Play Store de catre atacatori, ele fiind destul de bine gandite de catre hackeri pentru a eluda sistemele de protectie pe care cei de la Google le-au implementat pentru a impiedica publicarea unor aplicatii de acest gen in cadrul magazinului de aplicatii.

Puteti vedea mai jos cum arata aceste aplicatii pentru Android, ele fiind deghizate in unele utilitare, iar de aici a venit si o incredere crescuta in capacitatea lor de a face bine, desi in realitate au fost gandite doar pentru a le face rau oamenilor care au nevoie de aplicatii de acest gen pentru telefoane.

Android este vizat in mod constant de diverse tipuri de atacuri menite sa fure date, sa strice telefoanele, sau sa genereze bani pentru cei care le-au gandit, astfel ca trebuie sa fim in mod constant foarte vigilenti cu privire la ceea ce se intampla pentru a nu ne lasa pacaliti de catre ele.

AVERTISMENTUL Android sunt Atentionati Milioane Oameni adware aplicatie