Vladimir Putin Decide Continuarea Mobilizarii Rusilor pentru Razboiul din Ucraina

Vladimir Putin Decide Continuarea Mobilizarii Rusilor pentru Razboiul din Ucraina

Vladimir Putin a semnat un nou decret in cursul zilei de ieri prin care confirma, practic, ceea ce tot auzim de saptamani de zile, mai exact faptul ca mobilizarea rusilor pentru razboiul din Ucraina ar urma sa continue, chiar daca de la Kremlin au venit informatii conform carora au fost alesi cei 300.000 de oameni pentru a fi trimisi pe front.

Vladimir Putin a semnat ieri un decret prin care extinde mobilizarea rusilor pentru razboi si dincolo de limitele impuse de catre decretul sau din septembrie, si cel mai probabil vorbim despre o cerere a grupului care a dus in Ucraina unii dintre cei mai nemilosi mercenari de pana acum.

“Putin probabil va continua mobilizarea ascunsă. Potrivit Institutului pentru Studierea Războiului, planurile dictatorului rus Vladimir Putin de a continua cu mobilizarea sub acoperire sugerează că mobilizarea parțială nu a produs suficiente forțe pentru războiul Rusiei în Ucraina.

Afirmația lui Putin din 4 noiembrie conform căreia Rusia și-a depășit obiectivul de a mobiliza 300.000 de bărbați nu se potrivește cu decretul său din 4 noiembrie care permite oficialilor ruși să mobilizeze cetățeni cu condamnări nesoluționate și crime grave, a spus ISW.”