eMAG BLACK FRIDAY 2022 – Primele 10 Produse cu Reduceri MARI in Romania

eMAG BLACK FRIDAY 2022 Primele 10 Produse Reduceri MARI Romania

eMAG va da startul BLACK FRIDAY 2022 in magazinul sau online peste doar doua zile, insa ca de obicei, inainte sa inceapa marele eveniment de reduceri in aceasta pagina, cel mai mare magazin online din Romania a dezvaluit deja primele oferte. eMAG BLACK FRIDAY 2022 are in dezvaluite unele dintre ofertele speciale in avans, asa cum se intampla in fiecare an cu promotiile pe care cel mai mare magazin online din Romania le are pentru noi.

eMAG BLACK FRIDAY va veni cu extrem de multe oferte foarte interesante pe care nimeni nu ar trebui sa le treaca cu vederea, pentru ca in unele cazuri chiar sunt reduceri, si chiar sunt bune, multe venind acum pentru ca nu vor mai fi oferite la fel prea curand. Primele oferte eMAG de BLACK FRIDAY 2022 ne arata fix acest lucru, ca e bine sa ne asteptam la surprize bune din partea celui mai mare magazin online din Romania in perioada urmatoare.

Primele 10 Produse cu reduceri mari de eMAG BLACK FRIDAY 2022

eMAG de BLACK FRIDAY 2022 va avea urmatoarele reduceri pentru romani, acestea fiind doar primele dezvaluite pentru noi acum:

  1. Masina de spalat rufe Samsung, 7 kg, Clasa B, Eco Bubble cu 47% reducere;
  2. Laptop Lenovo IdeaPad 3, Intel Core i3, 15.6″ Full HD cu 33% reducere;
  3. Televizor LED Diamant, 80 cm, HD cu 33% reducere;
  4. Monitor LED Philips 23.8″, IPS, Full HD cu 39% reducere;
  5. Leagan electric Wunderkid Side, cu conectare la priza cu 80% reducere;
  6. Cafea Boabe 1 Kg, Lavazza Crema e Aroma cu 22% reducere;
  7. Pachet chiuveta granit Pyramis + Baterie, 76×44 cm cu 55% reducere;
  8. Tigaie Wok Tefal, Thermo-Signal, 28 cm  cu 61% reducere;
  9. Geaca parka Jack & Jones, pentru barbati la pret special;
  10. Aspirator fara sac Rowenta Compact Power, 750 W cu 45% reducere;

eMAG are doar o parte dintre produsele cu reducere prezentate deja pe website-ul sau, iar asta pentru ca multe altele vor fi dezvaluite in momentul in care catalogul oficial de oferte al magazinului online va fi publicat pentru romani. Catalogul eMAG BLACK FRIDAY 2022 va fi publicat in cursul zilei de maine, 10 noiembrie, asa cum se intampla de fiecare data inainte ca marile oferte sa fie anuntate in mod oficial.