Enel: Nou Anunt IMPORTANT pentru Milioanele de Clienti din Romania

Enel Nou Anunt IMPORTANT Milioanele Clienti Romania

Enel, una dintre principalele companii de furnizare a energiei electrice si gazelor naturale pentru romanii din toata tara, a publicat un anunt extrem de important care ii vizeaza pe oameni, si care ne arata inca o data ca e important sa fim “la curent” cu tot ceea ce face ea in mod curent pentru noi.

Enel vorbeste mai jos despre aplicatia MyEnel, si platforma cu acelasi nume, prin intermediul carora putem administra mult mai eficient serviciile de care beneficiem in diverse locatii din toata tara, iar asta indiferent daca folosim un calculator, sau un telefon mobil, pentru a realiza acest lucru la nevoie.

Conform celor de la Enel Romania, aplicatia pentru iPhone si Android ne ofera posibilitatea de a vedea cele mai recente facturi, de ale plati rapid, sau de a verifica soldul, totul direct din propriile case, totul foarte simplu si usor, asa cum este si normal pentru oricine vrea sa aiba control mai bun asupra serviciilor.

Enel Romania nu este singura aplicatie pentru telefoane si tablete care ofera asemenea tipuri de functionalitati pentru utilizatorii sai, asa ca e bine sa va uitati inclusiv la cele disponibile de la alte companii, daca sunteti cu adevarat dornici sa aveti la dispozitie cele mai bune ustensile pentru a va administra serviciile.

Care este serviciul digital pe care îl accesezi cel mai des din aplicația MyEnel: transmiterea indexului la energie electrică și/sau gaze naturale, accesarea celei mai recente facturi de energie, plata facturii ori verificarea rapidă a soldului?

Poți descărca gratuit aplicația din Google Play Store (pentru telefoanele cu Android), din App Store (pentru telefoanele cu iOS), precum și pe telefoanele Huawei. Folosește MyEnel și pe laptop sau computer, accesând website-ul.