VIDEO: Craterul Locatiei in care Polonia ar fi fost Lovita de Ramasitele unor Rachete Rusesti

VIDEO Craterul Locatiei in care Polonia ar fi fost Lovita de Ramasitele unor Rachete Rusesti

UPDATE: 22:45 – NATO confirma faptul ca este in discutii cu Polonia in legatura cu exploziile care au avut loc in cursul acestei seri pentru a afla originea rachetelor care au ucis 2 persoane cu doar cateva ore in urma.

“Analizăm aceste rapoarte și ne coordonăm îndeaproape cu Aliatul nostru Polonia.”


UPDATE: 22:38 – Consiliul National de Securitate al SUA sustine ca lucreaza cu guvernul polonez pentru a afla originea rachetelor care au lovit teritoriul Poloniei.

“Am văzut aceste rapoarte din Polonia și colaborăm cu guvernul polonez pentru a aduna mai multe informații. Nu putem confirma rapoartele sau niciunul dintre detalii în acest moment. Vom stabili ce s-a întâmplat și care ar fi următorii pași corespunzători.”


UPDATE: 22:26 – Primele imagini cu ramasitele rachetelor care au lovit localitatea Poloneza au aparut, craterul urias din clipul video de mai jos fiind confirmate si de catre aceste imagini publicate de catre o sursa diferita.

VIDEO Craterul Locatiei in care Polonia ar fi fost Lovita de Ramasitele unor Rachete Rusesti tractir

VIDEO Craterul Locatiei in care Polonia ar fi fost Lovita de Ramasitele unor Rachete Rusesti bucata racheta

VIDEO Craterul Locatiei in care Polonia ar fi fost Lovita de Ramasitele unor Rachete Rusesti bucata


Teritoriul Poloniei ar fi fost lovit de ramasitele unor rachete rusesti, conform presei locale, iar un clip video din localitatea Przewodów, iar in urma acestui incident, sau posibil atac, au murit 2 persoane, craterul lasat in locatia impactului fiind unul semnificativ, autoritatile investingand cu atentie ce se intampla.

Deocamdata nici Polonia, si nici vreo alta tara aliata NATO, nici macar SUA, nu au confirmat faptul ca teritoriul tarii a fost lovit intr-adevar de rachete rusesti, evitandu-se orice fel de speculatie de acest gen la nivel oficial, insa Polonia si-a convoncat Consiliul de Securitate, un lucru similar fiind facut si de catre Ungaria.

Avand in vedere ca in Republica Moldova au fost inregistrate explozii din cauza unor rachete lansate spre Ucraina, care au cazut pe teritoriul sau, exista foarte multe speculatii cu privire la ceea ce s-a intamplat in Ucraina, insa deocamdata absolut nimic nu a fost confirmat la nivel oficial de catre cineva.

Autoritatile din Polonia au trimis investigatori la fata locului pentru a culege informatii cu privire la natura exploziei, si posibila origine a rachetelor, insa e greu de spus cand anume vom primi informatii cu privire la ceea ce se intampla, asa ca ramane de vazut ce anume vor anunta in mod oficial aliatii NATO.