WhatsApp: Notificarea Oficiala IMPORTANTA pentru Toate iPhone si Android

WhatsApp Notificarea Oficiala IMPORTANTA Toate iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de socializare si mesagerie de pe intreaga planeta, ii notifica pe miliardele de utilizatori din intreaga lume in legatura cu una dintre cele mai importante masuri care a fost gandita pentru a ii ajuta sa ramana in siguranta atunci cand folosesc aplicatia in viata de zi, cu zi.

WhatsApp explica mai jos care sunt combinatiile cele mai bune de functii care pot fi activate de catre noi pentru a pune in prim-plan confidentialitate, ele fiind integrate in aplicatia pentru iPhone si Android de-a lungul anilor, si sunt disponibile pentru toata lumea in exact aceeasi masura chiar acum.

Conform celor de la WhatsApp Messenger combinarea functiilor care ne permit sa ascundem activitatea online, statusurile, pozele de profil, sau chiar confirmarile de citire pentru mesaje, putem sa tinem departe de ohcii curiosilor diverse informatii cu privire la ceea ce facem noi in platforma de mesagerie.

WhatsApp Messenger explica mai jos si cum anume putem sa ne folosim de tot ceea ce ne este oferit in momentul de fata pentru a fi in siguranta in cadrul platformei sale, si merita sa nu trecem cu vederea toate detaliile care ne sunt prezentate pentru a fi siguri ca vom avea parte si de o experienta buna.

Tu controlezi cine te vede. Încercați această combinație de funcții pentru toate nevoile dvs. de confidențialitate. Ultimul strat de protecție pentru acest combo: citiți chitanțele. Această funcție vă permite să decideți cine poate vedea când ați vizualizat un mesaj.

Puteți dezactiva oricând confirmările de citire din setările dvs. Cu aceste straturi de protecție a confidențialității combinate, vă aflați practic în modul ascuns.